Blogin esittely

Moi internet!

Todellisuuspako koostuu lautapeliaiheisesta kirjoittelusta, sekä satunnaisista videopeliarvioista ja pohdinnoista liittyen kirppislöytöihin, kirjoihin, elokuviin, pöytäroolipeleihin ja retropelaamiseen.

Blogiin kirjoittelee turkulainen aviopari Annika ja Kai Saarto.

Kaitsu on päälle nelikymppinen turkulainen toimittaja ja pitkän linjan peliharrastaja.
- Todellisuuspako-blogista piti alun perin tulla pelialan uutissivusto, mutta päivittäinen uutisointi ei tuolloin toimiessani kahden paikallislehden päätoimittajana mahtunut aikatauluihini. Otin siis lähtökohdakseni: vähemmän, mutta ajan kanssa kirjoitettua. No, se kuulostaa kovasti blogilta, joten tässä sitä ollaan.

Annika toimii yksikön johtajana Turun yliopistolla aerobiologian yksikössä. Annika on hurahtanut lautapeleihin vasta hiljattain, mutta harrastus on vienyt mennessään.

Teemme yhteistyötä mielellämme kaikkien alan toimijoiden kanssa. Toimimme tällä hetkellä esimerkiksi Lautapelioppaan vakioavustajina.

Olemme aktiivisia myös Facebookin Lautapelifanaatikot-ryhmässä. Lisäksi vedämme Kaarinassa, Littoisten seurakuntatalolla lautapelikerhoa tiistaisin kello 18-20. Voimme suorittaa kerhon puitteissa esimerkiksi pelitestausta, jos koemme projektin kerholaisille mielenkiintoiseksi.

Muiden bloggareiden kanssa teemme

Kaikenlaiset aiheeseen liittyvät yhteydenotot ovat tervetulleita.

Kai Saarto (kai.saarto(ÄT)gmail.com)
Annika Saarto (saarto.annika(ÄT)gmail.com)